DermaVital Calciu Coloidal - 100 ml

DermaVital Calciu Coloidal - 100 ml

DermaVital
Produs in stoc
262,50 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Calciu coloidal- oligoelemente

Ca al cincilea element cel mai frecvent pe pământ, calciul este răspândit în roci, soluri, organisme și apă. Acest mineral, care este cel mai important din punct de vedere cantitativ, are și o multitudine de sarcini în metabolismul uman. Corpul nostru conține aproximativ 1,2 kg de calciu. 99% din aceasta se păstrează sub formă de apatit de calciu (un compus extrem de stabil și insolubil) în oase și dinți. Mineralul este ingerat cu alimente și ajunge în oase prin sânge. Acolo se combină cu acidul fosforic pentru a forma un cadru solid, asemănător cimentului. Materia uscată a oaselor cântărește aproximativ 5 kg, din care 1 kg este format din calciu pur.

Sustine: mentalul, memoria, antreneaza spiritul, metabolismul celular , elasticitatea tesutului, formarea oaselor, glanda paratiroida, densitatea osoasă, osteoporoză, dantură, comunicare celulară și membrane, sistem nervos (transmiterea impulsurilor), controlul muscular, coordonarea mișcărilor, bătăile inimii. Calciul are un rol pasiv în structura osoasă. Depinde de alți nutrienți precum siliciu, cupru, zinc, mangan. Și, mai presus de toate, de vitamina D în combinație cu vitamina K. Doar dacă ambele sunt utilizate corect, calciul ajunge acolo unde este nevoie: în oase (în loc în vasele de sânge). Calciul conduce impulsurile nervoase necesare pentru toate mișcările controlate ale mușchilor. Prin urmare, cu fiecare exercițiu, calciul este transportat de la oase la mușchi. Pentru a preveni demineralizarea, osul este furnizat imediat cu calciu nou. În consecință, oasele noastre nu sunt niciodată la fel de puternice, dar se schimbă constant în puterea lor. În funcție de tipul de țesut osos, celulele care formează osul preiau mai mult sau mai puțin calciu. Osul cu cel mai mare consum de calciu este arcul osos pe maxilarul în care se află dinții. Pentru ca procesele nervoase și hormonale să funcționeze fără probleme, concentrația de calciu din sânge trebuie să aibă întotdeauna o valoare aproape constantă de zece mg pe a zecea parte de un litru de ser de sânge. Calciul este unul dintre cei mai puternici „șefi” din creierul și sistemul nostru nervos. Alte două minerale importante, sodiu și potasiu, acționează în transmiterea stimulilor in stransa legatura. Fizic – metabolismul celular, elasticitatea și flexibilitatea țesutului, formarea oaselor, formarea sângelui, agent de legare pentru acumularea de proteine, împotriva crampelor, pentru glanda paratiroidă, care produce testosteron și estrogen /mental – cu teama de a pierde controlul, împotriva supraexertării, frică de viitor, disperare, nemulțumire, descurajare, memorie slabă. Oferă rezistență și antrenare. spiritual – lucrător de dezvoltare pentru creștere spirituală.

Administrare:


-15 picaturi cu pipeta direct pe limba, se lasa 1 minut apoi se consuma 1 pahar de apa. Nu se consuma alimente de nici un fel 15 minute inainte sau dupa adiministrare.

PHARMA-16331-DVC100L
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.