ULEI NEEM PRESAT LA RECE 50ML (UZ EXTERN)

ULEI NEEM PRESAT LA RECE 50ML (UZ EXTERN)

Herbavit
Produs in stoc
10,64 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ulei de NEEM –presat la receIngrediente: ulei neem (Melia Azadirachta) 100 % pur.Numai pentru uz extern!Are proprietati antifungice, antiinflamatoare, antibacteriene. Ajuta la vindecarea ranilor diverse.Adjuvant in ameliorarea problemelor dermatologice: acnee, eczeme, psoriazis, herpes.Calmeaza si hidrateaza pielea uscata si inflamata, ajuta restaurarea elasticitatatii, lupta impotriva acneei.Ideal pentru ingrijirea parului, ajuta la eliminarea matretii, trateaza psoriazisul scalpului, intareste firul de par si stimuleaza regenerarea acestuia. Ulei de NEEM (Azadirachta indica) Neem este un arbore vesnic verde ce poate atinge o inaltime cuprinsa intre 15-20 de metri, din familia Meliaceae, originara din India si Pakistan. In conditii neprielnice, secetoase isi poate pierde frunzele pentru a nu se usca, astfel un arbore de neem poate trai circa 200 de ani. Primele fructe de neem, asemanatoare cu maslinele, apar dupa ce arborele implineste 4 ani, iar dupa varsta de 10 ani recolta poate cantarii si 40 de kilograme pe an. In medicina ayurvedica, mai bine de 5000 de ani, neem este folosit in tratarea diferitelor afectiuni ale pielii. Pe langa proteine si 100 de substante bioactive, neem mai contine trei substante importante: nimbin cu rol antiinflamator si antiseptic, nimbinin si nimbidin cu efect antibacterian. Aceste substante se regasesc in scoarta, frunze, fructe, seminte, precum si in uleiul de neem, cu proprietati terapeutice dintre care: analgezic, antibacterian, antimicrobian, antifungic, antiinflamator, insecticid, regenerant etc. Uleiul presat la rece, obtinut din semintele de neem, are o textura vascoasa la temperatura camerei, culoare brun-verzuie si miros puternic, care contine: acizi grasi, carotenoide, vitamina E etc. Numai pentru uz extern: contribuie la elasticitatea pielii;- netezeste ridurile fine;- reduce iritatia si inflamatia tenului acneic;- hraneste si hidrateaza pielea crapata, deteriorata si uscata;- adjuvant in ameliorarea afectiunilor dermatologice: eczeme, herpes, psoriazis;- protejeaza impotriva efectelor nocive ale radiatiilor UV;- ajuta la tratarea ciupercii piciorului si a infectiilor fungice;- previne formarea matretii si caderea parului;- intareste firul de par si stimuleaza regenerarea acestuia;- protejeaza si inlatura infestarea cu paduchi, acarieni etc. De retinut: Uleiul de neem are un miros greu, de aceea este recomandat combinarea uleiului cu un alt ulei vegetal. Utilizare:- Par si scalp: se incorporeaza uleiul de neem in sampon (5 ml la 100ml);- Masca de par: se combina cu un alt ulei vegetal (jojoba, cocos, argan, masline) se maseaza scalpul si se lasa sa actioneze circa 30 de minute);- Piele si ten: in amestec cu alt ulei vegetal sau in crema. Se poate utiliza si pur, nediluat.
OND-D0DG25BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.