ZANNA ULEI MACERAT DIN MORCOV 200ML

ZANNA ULEI MACERAT DIN MORCOV 200ML

Zanna
Produs in stoc
72,88 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generala

Uleiul de morcovi detine multe proprietati benefice si regenerative pentru piele si poate fi adaugat direct pe piele, in mastile de infrumusetare, in cremele hidratante si in lotiunile pentru corp.

Proprietati:

  • revigorante si revitalizante,
  • improspateaza tenul
  • actioneaza ca un antirid natural

Acesta stimuleaza cresterea si regenerarea celulelor pielii si mentine elasticitatea acesteia, ajutand-o sa ramana moale, fina si cu un aspect tanar.

De asemenea, uleiul de morcovi are abilitati considerabile de reparare a pielii si este cunoscut pentru calmarea si prevenirea iritatiilor, precum si pentru vindecarea pielii uscate si crapate.

Proprietatile antioxidante ale beta-carotenului pot ajuta pielea sa reziste la efectele daunatoare ale razelor ultraviolete ale soarelui si sa combata formarea radicalilor liberi, ce cauzeaza imbatranirea prematura. De asemenea, acesta poate imbunatati bronzul, prin faptul ca ajuta la cresterea productiei de melanina, un pigment ce determina culoarea pielii.

Uleiul de morcovi este utilizat la scara larga in multe creme si lotiuni solare pentru ca protejeaza pielea si accelereaza si prelungeste bronzul natural. Pentru a creste starea de bine a pielii inainte si dupa bronz, adaugati putin ulei de morcovi direct pe piele, in lotiunea de corp sau in gelul de dus pentru a pregati pielea pentru expunerea la soare.

Atentionare: Produsul lasa urme colorate semnificative. Poate pata hainele.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi preferabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Ingrediente: Helianthus Annuus, Beta carotene


Prezentare:
200 ml
OND-DQBNZLMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.