ULEI MIGDALE PRESAT LA RECE 10ML (UZ INTERN)

ULEI MIGDALE PRESAT LA RECE 10ML (UZ INTERN)

Herbavit
Produs in stoc
5,69 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ulei de migdale dulci presat la receUleiul de migdale dulci este obtinut prin presarea mecanica a samburilor de migdale selectate si filtrate ulterior.Are o eficienta nutritiva superioara, fiind bogat in vitamine (A, B si E), minerale si acizi grasi importanti (acid oleic, acid linoleic). In cazul uzului intern, imbunatateste functiile digestive, reduce colesterolul sanguin, hraneste creierul si sistemul nervos, dinamizeaza inteligenta, reduce durerea si contractiile musculare. Intern: 5-10 picaturi /zi. Componenti principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic. Uleiul de MIGDALE DULCI (Prunus dulcis) Migdalul este un pom fructifer de marime mijlocie, din familia Rosaceae, al carui fructe au forma ovala, sunt acoperite cu o coaja tare si in interior contin un sambure tare. Migdalul creste in tari precum: Africa, Iran, Pakistan, Siria, Asia Centrala, dar cultivarea lui s-a extins si in zona mediteraneana (Italia, Spania etc.) in Maroc sau S.U.A. (California fiind unul dintre principalii cultivatori de migdale). Migdalele pot fi de doua feluri: dulci sau amare. Migdalele dulci se pot folosi in gastronomie, cosmetica sau medicina. Uleiul presat la rece din samburii de migdale dulci, contine vitamine precum: niacina, rertinol, A, B, E si minerale: fier, fosfor, magneziu, potasiu, zinc etc. Uleiul de migdale dulci are proprietati emoliente, hidratante, de prevenire a vergeturilor si poate fi folosit ca atare sau amestecat in losiuni, masti sau creme pentru ten si corp, sau in diferite tratamente pentru par. Uz intern:- adjuvant in caz de gastrita si ulcer gastric;- stimuleaza buna functionare a sistemului digestiv;- previne afectiunile aparatului urinar;- contribuie la scaderea colesterolului si previne riscul de infarct miocardic;- este usor laxativ;- ajuta la imbunatatirea memoriei si hraneste celulele nervoase;- amelioreaza durerile musculare.Uz extern:- previne imbatranirea prematura a pielii si tenului;- recomandat tuturor tipurilor de ten;- hraneste si hidrateaza tenul si pielea in profunzime;- atenueaza ridurile;- previne aparitia vergeturilor;- amelioreaza eruptiile, iritatiile, inflamatiile si mancarimile pielii;- atenueaza si imbunatasateste aspectul cearcanelor;- hipertonifiant mamar;- eficient in hidratarea buzelor crapate;- hidrateaza scalpul si previne aparitia matretii;- intareste radacina firului de par si previne caderea parului. Retete cosmetice pe baza de uleiuri presate la rece si uleiuri esentialeDemanchiant pentru ten uscat, sensibil si matur Ustensile necesare:- doua boluri termorezistente;- un vas cu apa fierbinte;- un recipient din sticla cu capac. Ingrediente:- 6 grame de fulgi de ceara sau ceara de albine;- 120 ml ulei de migdale dulci;- 60 ml apa de trandafir;- 10 picaturi ulei esential de trandafir. Mod de preparare: In vasul cu apa fierbinte se aseaza unul dintre bolurile de sticla in care se va topi la bain marie ceara sau fulgii de ceara. Dupa ce s-a topit ceara se adauga uleiul de migdale. In cel de al doilea bol se incalzeste apa de trandafir, care se va adauga putin cate putin peste ceara cu ulei calda, amestecand continuu pana la omogenizare. Dupa ce am adaugat toata apa de trandafir, luam bolul cu ceara de pe vasul cu apa fierbinte si amestecam pana compozitia se raceste usor. Acum putem adauga uleiul de trandafir, omogenizam amestecul si il turnam in recipientul de sticla. Crema de maini Ustensile necesare:- 1 bol de sticla termorezistenta;- un vas cu apa fierbinte;- un recipient la alegere. Ingrediente:- 75 grame ulei de cocos;- 25 ml ulei de migdale dulci;- 8 picaturi ulei esential de: lamaie; levantica; Mod de preparare: Daca uleiul de cocos este in stare solida, se pune in bolul de sticla, care se aseaza in vasul cu apa fierbinte pentru a se topi usor. Dupa topirea uleiului de cocos, se ia bolul si dupa ce uleiul s-a racit usor adaugam uleiul de migdale si amestecam pana se omogenizeaza uleiurile. Urmeaza sa adaugam uleiurile esentiale sa amestecam bine compozitia si sa o turnam in recipient cat este inca in stare lichida. Crema intens hidratanta pentru tenul uscat, sensibil si matur Ustensile necesare:- doua boluri termorezistente;- un vas cu apa fierbinte;- un recipient de sticla sau plastic cu capac. Ingrediente:- 4 grame ceara de albine;- 20 grame unt de cacao;- 15 ml ulei de migdale dulci;- 15 ml ulei de jojoba;- 10 ml ulei de macese;- 10 ml apa de trandafir;- 5ml de glicerina;- 8 picaturi ulei esential de:- ulei de trandafir;- ulei de tamaie;- 4 picaturi ulei esen?ial de geranium. Mod de preparare: Punem ceara intr-un bol pe care il asezam in vasul cu apa fierbinte si topim ceara la foc mic, pe urma se adauga untul de cacao, uleiul de migdale dulci, jojoba si macese amestecand continuu si fara sa luam vasul de pe foc. Apa de trandafir si glicerina se incalzesc pana la o temperatura similara cu cea a primulului bol, dupa care se adauga treptat in compozitia cu ceara amestecand energic. Luam bolul din vasul cu apa si amestecam compozitia pana se raceste putin pentru a putea adauga uleiurile esentiale, amestecand pana la omogenizare. Compozitia obtinuta se toarna in recipientul de sticla. Crema de maini pentru piele aspra Ustensile necesare:- 1 bol termorezistent;- un vas cu apa fierbinte;- un recipient de sticla sau plastic cu capac. Ingrediente:- 5 grame ceara de albine;- 25 grame de unt de cacao;- 20 ml ulei de migdale dulci;- 3 ml de glicerina;- 3 ml ulei de galbenele;- 5 picaturi ului esential de geranium;- 3 picaturi ulei esential de mandarina. Mod de preparare: Se topeste ceara de albine la bain marie, iar cand aceasta s-a topit adaugam untul de cacao, uleiul de migdale dulci, glicerina si uleiul de galbenele, amestecand pana se omogenizeaza ingredientele. In compozitia rezultata adaugam uleiul de geranium si mandarina, amestecam bine dupa care turnam crema in recipientul ales si inchidem capacul. Crema hidratanta pentru toate tipurile de ten Ustensile:- 2 boluri termorezistente;- un vas cu apa fierbinte;- un ac;- un recipient de sticla. Ingrediente:- 5 grame ceara de albine;- 15 ml ulei de migdale dulci;- 15 ml ulei de samburi de macese;- 2 capsule cu vitamina E;- 12 ml apa de trandafir;- 3 ml miere;- 4 picaturi ulei esential de:- palmarosa;- floare de portocale;- santal;- 2 picaturi ulei esential de iasomie. Mod de preparare: Topim ceara intr-un bol de sticla la bain marie, la foc mic. Cand s-a topit adaugam uleiul de migdale dulci si macese iar apoi cu miscari ample amestecam bine. Peste amestec, turnam continutul de vitamina E din capsulele pe care le-am intepat cu un ac. In cel de-al doilea bol incalzim apa de trandafir si mierea pana la o temperatura apropiata cu primul bol, dupa care adaugam treptat apa de trandafir cu miere in compozitia de ceara cu uleiuri. Acum putem lua bolul din vasul cu apa fierbinte si sa amestecam continuu pana la racirea amestecului, iar apoi adaugam uleiurile esentiale. Amestecam pana la omogenizare si turnam in recipientul dorit.
OND-D93225BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.