NATURAL CARE MASCA INT.HIDRA.450ML

NATURAL CARE MASCA INT.HIDRA.450ML

Gerocossen
Produs in stoc
50,33 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Masca intens hidratanta Gerocossen Natural Care cu aloe vera si proteina de soia, 450 ml

Tratament intens hidratant pentru parul uscat. Masca de par are o formula imbogatita cu un complex BIO-vegetal format din Aloe vera, proteine de Soia si ulei de Cocos BIO, ce ofera imediat hidratare parului uscat, repara fibra capilara si protejeaza de agresiunile externe.

Aloe vera hidrateaza parul instantaneu, proteinele de Soia refac fibra capilara din interior, ii maresc elasticitatea si reduc riscul de rupere, iar uleiul de Cocos protejeaza firele impotriva deteriorarii datorate aparatelor de styling. Testat dermatologic.

Beneficii:

• Hidratare intensiva

• Repara fibra capilara

• Protejeaza de agresiunile externe

Utilizare:

Se aplica masca de par pe parul ud dupa spalare, se lasa sa actioneze timp de 5 minute si se clateste cu apa din abundenta. Parul ramane stralucitor si cu un aspect sanatos.

Ingrediente:

• Aloe vera

• Proteine de soia

Aqua, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Punica granatum fruit extract, Chenopodium Quinoa seed extract, Amodimethicone, Morpholinomethyl Silsesquioxane copolymer, Trideceth-10, Parfum, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Linalool, Butylphenyl methylpropinonal, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Tetrasodium EDTA, Citric acid.

OND-D780SKMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.