ALGE MARINE  30CPS

ALGE MARINE 30CPS

Pro Natura
Produs in stoc
18,89 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaAlgele marine reprezinta o importanta sursa de proteine, aminoacizi, vitamine si minerale, favorizand revitalizarea organismului. Sunt surse naturale de antioxidanti, reduc intensitatea proceselor de imbatranire si dezvoltarea anarhica a celulelor. Contribuie la reglarea metabolosmului si functionarea glandelor (in special a tiroidei datorita continutului de iod). Sustin functia hepatica; cresc capacitatea de efort fizic. Nu contine lipide. Tonic general. Recomandare: Creste performantele fizice si sportive. Aport de vitamine si minerale. Protejeaza si sustine ficatul. Creste imunitatea organismului. Este de ajutor in curele de slabire. Ingrediente: extract de alge marine pulbere 250mg/cps. Administrare: 1cps x 3/zi, inainte de mese cu o jumatate de ora, timp de 1 luna.Administrare:Ca supliment alimentar consumati 3x1 capsule inainte de mesele principale, luate cu suficienta apaPrezentare:30 capsule
OND-DGF0Q3BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.