CONCENTRAT MUGURI COACAZ NEGRU 15ML

CONCENTRAT MUGURI COACAZ NEGRU 15ML

PlantExtrakt
Produs in stoc
62,06 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Nivele de actiune: glande suprarenale, mucoase, aparat respirator, aparat osteoarticular, cai genito-urinar. Extractul gemoterapic este obtinut din muguri proaspeti de *Coacaz negru (Ribes nigrum), prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Contine alcool etilic de cereale 18% vol.* Cultura ecologica. Certificare ecologica EcoInspect Ro-008. Recomandari principale:Sindroame alergice: ajuta la scaderea incidentei si ameliorarea sindroamelor alergice;Sindroame inflamatorii: ajuta la ameliorarea sindroamelor inflamatorii de la nivel local si general, in special cele de la nivelul articulatiilor; Aparat respirator: ajuta la ameliorarea simptomelor din infectii gripale si din infectiile respiratorii in general (stari febrile, rinite). Mod de administrare: EXTRACT DIN MUGURI DE COACAZ NEGRU – Ribes nigrum MG flacon de 15 ml cu dop cu pipeta de sticla internaAdulti si copii peste 7 ani: in general, cate 6 picaturi, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese. In caz de asociere cu alte gemopreparate, in general, 9 picaturi, in putina apa, dimineata, inainte de masa.La copii intre 2 si 7 ani: in general, cate 3 picaturi, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese.La copii intre 1 si 2 ani: in general, o picatura, in putina apa, dimineata, inainte de masa.
OND-DW4PN0BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.