Synbiotic Premium - probiotic de top - 30 cps

Synbiotic Premium - probiotic de top - 30 cps

PrimePharma
Produs in stoc
79,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment probiotic de calitate premium cu o combinație foarte eficientă de culturi bacteriene protejate pentru a susține activ intestinul și digestia.

Beneficii:

- protecție eficientă pentru efecte maxime

- 9 culturi bacteriene

- susține intestinal

- imbunătățește digestia

- intărește sistemul imunitar

Ingrediente:

- Megaflora 9 Evo

- extract de anghinare

- extract de cicoare

- Megaflora 9 Evo pulbere [amidon de porumb, maltodextrine de porumb, fructo-oligozaharide, inulină, dextrină de porumb, clorură de potasiu, proteine vegetale hidrolizate, sulfat de magneziu, tulpini bacteriene (Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus plantarum W1, Lactobacillus plantarum W21, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19), enzimă amilază, pudră de aromă de vanilie, sulfat de mangan] 1110 mg (1,11 x 10^9 UFC*), extract de rădăcină de anghinare jerusalem (Helianthus tuberosus L. ) 465 mg, extract de rădăcină de cicoare (Cichorium intybus L.) cu 20% inulină 465 mg (inulină 93 mg), învelișul capsulei (structură): hipromeloză, fibre de orez (Oryza sativa L.).

Mod de administrare:

- 1 capsulă de 3 ori pe zi cu un pahar de apă după masă.

ATENÈšIONă‚RI:

- Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingredientele acestui produs sau dacă utilizați medicamente, consultați medicul înainte de utilizare. Acest produs nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează. Consumul zilnic recomandat nu trebuie depășit. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca substitut al unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Din cauza variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active, culoarea, gustul și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul. Aceste variații nu au impact asupra calității și eficacității generale a produsului.. 

PHARMA-16335-SYP30L
No reviews

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.