Zeolit Spectrum - capsule pentru detoxifierea organismului - 200 cps
Zeolit Spectrum - capsule pentru detoxifierea organismului - 200 cps
Zeolit Spectrum - capsule pentru detoxifierea organismului - 200 cps
Zeolit Spectrum - capsule pentru detoxifierea organismului - 200 cps
  • -90,00 lei
Zeolit Spectrum - capsule pentru detoxifierea...
Zeolit Spectrum - capsule pentru detoxifierea...
Zeolit Spectrum - capsule pentru detoxifierea...
Zeolit Spectrum - capsule pentru detoxifierea...

Zeolit Spectrum - capsule pentru detoxifierea organismului - 200 cps

PrimePharma
Produs in stoc
180,00 lei 270,00 lei -90,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Zeolit Spectrum® conține singurul zeolit certificat pentru uz intern care are capacitatea dovedită de a capta contaminanții: toxine, metale grele (plumb, cadmiu, crom, nichel, arseniu) endotoxine, amoniu, radicali liberi etc. direct din tractul gastro-intestinal precum un magnet și de a-i elimina din corp prin mijloace naturale, prin scaun, fără a împovăra metabolismul.

Zeolit Spectrum® s-a dovedit a fi un excelent însoțitor în tratamentul multor boli și afecțiuni. În cazul unui tratament alopat trebuie respectată o pauză de aproximativ două ore între Zeolit Spectrum® și alte medicamente.

Utilizare: 3 capsule de 3 ori pe zi înainte de masă cu cel puțin jumătate de oră timp de 12 săptămâni. Asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza.

Ingrediente/capsula:

- 410 mg micro-zeolit, dublu activat

- 90 mg celuloză (capsulă vegetală)

- Zeolit Spectrum® conține singurul zeolit aprobat pentru uz intern, dezvoltat printr-un proces patentat de purificare, micronizare și activare. Singurul zeolit aprobat ca dispozitiv medical natural cu efecte dovedite clinic. Studiat științific de peste 20 de ani.

- Zeolit Spectrum® este excelent pentru curățarea zilnică a tututor toxinelor din corpul nostru

- Zeolit Spectrum® adună tot „gunoiul” (toate metalele grele, toate tipurile de toxine, radicali liberi etc) direct în tractul gastro-intestinal și astfel ele nu mai pot fi absorbite în organism.

- Zeolit Spectrum® susține semificativ sănătatea tractului gastro-intestinal, detoxifierea intestinală, sănătatea celorlalte organe, în special a ficatului, sprijinind astfel întregul sistem imunitar, prevenind apariția multor boli și afecțiuni.

- Zeolit Spectrum® combate zilnic stresul suplimentar care provine din expunerea directă la contaminanți, eliminând astfel posibilele cauze ale creșterii permeabilității peretelui intestinal.

- Zeolit Spectrum® nu se metabolizează, se elimină pe cale naturală prin scaun.

- Zeolit Spectrum® consolidează peretele intestinal. Intestinele reprezintă ‘’poarta către sănătate’’. Un intestin intact este poate cel mai important, atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general. Printr-un intestin permeabil trec toate toxinele și metalele grele în sânge, afectând ulterior diverse organe din corpul nostru.

- Zeolit Spectrum® este singurul mineral din natura încărcat cu sarcină negativă, fiind un excelent schimbător de ioni. Va capta precum un magnet contaminanții încărcați cu sarcină pozitivă și, în același timp, va elibera în organism minerale importante pentru corp precum magneziu, calciu, sodium, potasiu – care sunt conținute în structura sa.

- Zeolit Spectrum® acoperă tot spectrul: de la prevenție până la afecțiunile cele mai grave, fiind un ajutor indispensabil in ziua de azi.

- Zeolit Spectrum® contribuie semnificativ la dobândirea și menținerea sănătății. Utilizat zilnic, el actioneaza exact ca o ”mașina de gunoi” eliminand deseurile zilnice din corpul nostru. Recomandam utilizarea zilnica în primul rând datorită alimentației din ziua de azi.

PHARMA-15101-ZES200L
No reviews

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.