• -64,00 lei
Zeolit Spectrum - capsule pentru detoxifierea...

Zeolit Spectrum - capsule pentru detoxifierea organismului - 100 cps

PrimePharma
Produs in stoc
113,00 lei 177,00 lei -64,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

BENEFICII:

- elimină in siguranta, în cel mai eficient, practic și natural mod toate tipurile de toxine și metale grele

- consolidează peretele intestinal (intestin permeabil)

- reduce stresul oxidativ

- excelent în toate bolile asociate tractului gastro-intestinal (de exemplu colon iritabil)

- susține în mod activ funcția organelor de detoxifiere (de exemplu ficatul)

ZeolitSpectrum® absoarbe poluanții nedoriți din sistemul digestiv chiar înainte de a fi absorbiți de organism și, prin urmare, ajută la evitarea bolilor asociate cu nivelul ridicat de toxine.

Dozarea trebuie să se facă în mod individual și este dependentă de acțiunea pentru care se utilizează: detoxifiere / prevenție sau tratament (însoțitor în alte afecțiuni).

ZeolitSpectrum® Capsule: luați 2 până la 3 capsule de 3 ori pe zi, după cum este necesar, cu 250 ml apă în timpul meselor

Exemple de cantități necesare pentru 3 luni pentru detoxifiere/prevenție:

Capsule: 2 capsule x 3 zilnic = 6 capsule x 90 zile = 540 capsule

REGULARITATE, RITM ÅžI ORE DE UTILIZARE:

Este recomandată utilizarea ZeolitSpectrum® pentru min. 12 săptămâni (3 luni) sau atât timp cât apar stresuri fizice recurente. Ce este foarte interesat este că zeolitul pare să elimine toxinele într-o anumită ordine. Mai întâi elimină metalele grele în primele câteva săptămâni, apoi elimină toxinele de prioritate secundară, inclusiv pesticidele, ierbicidele și alte subtanțe chimice nocive.

Regularitatea utilizării influențează eficacitatea, în timp ce întreruperile o pot reduce la minimum.

Următoarele perioade cronobiologice zilnice sunt recomandate pentru uz intern la oameni:

06:00 – 08:00
13:00 – 15:00
18:00 – 20:00

Pentru utilizare peste noapte: 22:00.

Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport suficient de lichide la ingerarea ZeolitSpectrum®, atât în timpul ingestiei (1/4 litri apă), cât și în ceea ce privește rația zilnică (2-3 litri / zi).

EFECTE SECUNDARE:

În cazuri rare, constipația poate apărea ca urmare a aportului redus de lichide. Acest efect este dependent de doză și poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide și eventual, reducerea temporara a dozei.

PRECAUÅ¢II:

În cazul unei probleme medicale, a sarcinii sau a alăptării, precum și pentru administrarea la copii sub 12 ani, aceste produse medicale trebuie utilizate doar cu acordul unui medic / farmacist.

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor cu vârsta sub șase ani. Închideți întotdeauna ambalajul după utilizare. Păstrați acest produs într-un loc uscat la temperatura camerei.

Data de expirare este tipărită în partea de jos a flaconului.

PHARMA-15796-ZES100L
No reviews

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.