Detoxamin Basic Farina - pentru detoxifierea...

Detoxamin Basic Farina - pentru detoxifierea organismului - 200g

PrimePharma
Produs in stoc
220,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Prevenție pentru cei sănătoși, ajutor pentru cei bolnavi! 90% dintre bolile și afecțiunile organismului uman sunt atribuite unui exces de metale grele, toxine, substanțe chimice toxice, care provoacă în corpul uman dezechilibre grave și deficiențe de minerale și oligoelemente. Organismul uman nu are resurse de auto-regenerare dacă este hrănit cu chimicale.

Substanțele chimice toxice sunt interpretate ca fiind proteine străine, care nu servesc altui scop decât sporirii acidității țesuturilor provocând tulburări grave și o reacție imunitară inflamatoare constantă. Prevenția este cel mai bun medicament! Tratamentul cu Detoxamin aplicat pacienților cu afecțiuni maligne a arătat o ameliorare clară a statutului antioxidativ total la toți pacienții. Detoxamin, sub formă de capsule sau pudră, și-a dovedit eficiența asupra tuturor tipurilor de tumori.

Compoziție: 100% Zeolit PMA pulbere internă.

Administrare: Se amestecă o linguriță rasă în apă, de 3 ori/zi. În toate afecțiunile grave, cantitatea zilnică se mărește corespunzător.

PHARMA-15790-DBF200L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.