• -30,00 lei
Dual BiActive D-Tox - supliment alimentar...

Dual BiActive D-Tox - supliment alimentar pentru sistemul gastro-intestinal imbunatatit cu probiotice si vitamine - 30 c...

PrimePharma
Produs in stoc
99,00 lei 129,00 lei -30,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Formula Dual BiActive D-Tox este o combinatie de extracte din plante naturale, fibre si aminoacizi, enzime digestive si vitamine, special selectate pentru a favoriza digestia si buna functionare a tranzitului intestinal.


Aceste ingrediente, care pot avea efecte benefice asupra eliminarii materiilor fecale in mod regulat, detoxifiaza si imbunatatesc tonusul general. 


In plus, formula Dual BiActive D-Tox, contine si un amestec de regeneratori probiotici ai florei intestinale, astfel incat nu doar ajuta la buna functionare a tranzitului intestinal, dar si echilibreaza flora dumneavoastra intestinala, in acelasi timp.


In final, datorita proprietatii turmericului (curcuma) ca ingredient care sustine functionarea normala a ficatului dar si ca antiinflamator, ajuta si la ameliorarea durerilor musculare si articulare.

Ingrediente:

- frunze de Aloe Vera

- extract de Brusture

- extract de Fenicul

- extract de Turmeric (Curcuma)

- seminte de Plantago

- extract de Anghinare

- mix de Enzime Digestive

- mix Probiotic

- extract de radacina de Papadie

- extract de Fumarita

- L-Glutamina

- Inulina

Mod de utilizare:


- 1 capsula pe zi, de preferabil seara, cu un pahar plin cu apa.

Precautii:


A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos.
Numai pentru adulti.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati medicul inainte de utilizarea produsului.
A nu se utiliza pentru o perioada indelungata de timp.
Consumul excesiv poate avea efect laxativ.
Evitati consumul impreuna cu alte medicamente sau suplimente alimentare pe baza de fibre.
A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.
Acest produs nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nicio boala.
Rezultatele individuale pot varia.

Ingrediente/capsula:


agenti de incarcare: carbonat de calciu, celuloza microcristalina; capsula: hidroxipropilmetilceluloza, coloranti/cupru-clorofila, dioxid de titan; extract uscat 15:1 din radacina de Turmeric (Curcuma longa), cu 95% curcuminoide - 100mg*; L-glutamina - 75mg*; fibre de inulina - 60mg*; pulbere din frunze de Aloe ferox, cu 18% barbaloina - 55mg*; Digeston I-amestec brevetat de enzime (amilaza fungica, celulaza, papaina, lipaza, lactaza) - 50mg*; Megaflore-9 (amidon din porumb, maltodextrina din porumb, fructo-oligozaharide, inulina, dextrina din porumb, clorura de potasiu, proteine vegetale hidrolizate, sulfat de magneziu, amestec de bacterii: Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus plantarum W1, Lactobacillus plantarum W21, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W18; pulbere de vanilie, sulfat de mangan) - 50mg*; extract uscat 10:1 din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare) - 50mg*; pulbere din coji de Psyllium (Plantago ovata) - 25mg*; extract apos (maltodextrina) din frunze de Anghinare (Cynara scolymus), cu 2,5% cinarine - 20mg*; extract hidroetanolic 4:1 (maltodextrina) din parti aeriene de Fumarita (Fumaria officinalis), cu 0,5% alcaloizi - 30mg*; extract etanolic 9-11:1 (maltodextrina) din radacina de Papadie (Taraxacum officinale), cu 2% inulina - 15mg*; extract apos 6-8:1 (maltodextrina) din radacina de Brusture (Arctium lappa), cu 2% inulina - 15mg*; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu; vitamina E/d-alfa succinat de tocoferil (1210 UI/g) - 7,39mg (furnizand 6,6mg vitamina E/55%VNR**); vitamina B5/d-pantotenat de calciu - 3,26mg/54%VNR**; vitamina B6/clorhidrat de piridoxina - 0,85mg/61%VNR**; vitamina B2/riboflavina - 0,7mg/50%/VNR**; vitamina B1/clorhidrat de tiamina - 0,62mg/56%VNR**; acid pteroilmonoglutamic/folat - 100mcg/50%VNR**
(*doza zilnica nu a fost stabilita; **Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011).

30 capsule a 850mg

Greutate neta: 25,5g

PHARMA-14819-DBi30L
No reviews

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.