SALINFITOSEPT SPRAY 100+50ML GRATIS
SALINFITOSEPT SPRAY 100+50ML GRATIS
SALINFITOSEPT SPRAY 100+50ML GRATIS
SALINFITOSEPT SPRAY 100+50ML GRATIS

SALINFITOSEPT SPRAY 100+50ML GRATIS

TIBULEAC
Produs in stoc
20,60 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Salinfitosept imbina benefiiciile salinoterapiei si fitoterapiei intr-o solutie terapeutica pe baza de apa minerala salina, extrasa din acviferul subteran al statiunii Ocna-Sugatag, Maramures si extract concentrat din 11 plante medicinale realizate de farm. Gh. Tibuleac impreuna cu alti specialisti. Salinoterapia este o metoda terapeutica ce utilizeaza factori salin naturali sub forma aerosolilor, avand proprietati preventive si de tratare a afectiunilor respiratorii: starile de raceala, rinite, sinuzite, laringite. Desensibilizeaza in caz de alergii si este favorabil in astm bronsic, bronsite, recuperare TBC. Aerul salin confera un somn linistit odihnitor poate reduce sforaitul si este adjuvant in problemele respiratorii cauzate de fumatul activ sau pasiv, in starile de epuizare, alergii, stres, imunodepresii cauzate de mediul viciat si poluare excesiva. Prin inhalare mucoasele cailor respiratorii sunt decongestionate si dezinfectate de posibilele focare, de infectie care pot declansa sau intretine boli respiratorii si pot scadea imunitatea organismului. Fitoterapia este o metoda straveche redescoperita care utilizeaza plantele pentru sustinerea sanatatii organismului. Complexitatea substantelor bioactive din apa minerala salina si din extractul de plante medicinale, efectul sinergic dintre acestea si modul de utilizare intern-extern confera produsului un spectru larg si profund de actiune la nivelul intregului tract respirator superior, avand proprietati antiseptice, bactericide, fluidizare, expectorante, antiinflamatoare, contribuind la decongestionarea mucoasei acestuia si la sustinerea imunitatii si rezistentei organismului. Recomandat in: afectiuni respiratorii (stari de raceala, rinite, sinuzite, laringite) in caz de alergii astm bronsic bronsite recuperare TBC Mod de administrare: intern: adulti 3-6 pufuri de 3-5 ori pe zi, copii: 1-3 pufuri de 3-5 ori pe zi. extern: cate 30-40 pufuri, in incapere.
OND-DFT6WFBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.