SILIMARINA FORTE 90CPS

SILIMARINA FORTE 90CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
43,96 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Silimarina Forte 90cps Rotta Natura

Silimarina Forte Rotta Natura - Protector hepatic din Armurariu, de incredere - regenerare si protectie antitoxica a ficatului in stari de dezechilibru metabolic si oboseala aparent nejustificata. Armurariul, aliatul redutabil din compozitie, este configurat sa asigure protectie hepatica sporita si suport eficient in mecanismele de regenerare a celulelor hepatice.

Silimarina Forte realizata de Rotta Natura provine dintr-un extract concentrat din fructe de Armurariu care contin 80% substanta activa silimarina.

Avantajele produsului Silimarina Forte Rotta Natura:

# Sursa naturala recunoscuta – efectele terapeutice ale Silimarinei din Armurariu sunt de notorietate atat in randul specialistilor, cat si pentru publicul larg. Este de nelipsit in problemele hepatice.
# Extract standardizat in doza optima, eficienta: - 120 mg. de Silimarina din 150 mg. seminte de Armurariu
# Doza de substanta activa garantata
# Raport avantajos pret vs. cantitatea si calitatea extractului.

Produsele naturale Rotta Natura in formule concentrate garantate, pretul excelent in raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor si efectele obtinute, sunt argumente de referinta ce sustin alegerea dumneavostra.

Pentru o capsula
​Extract din fructe de Armurariu -Silybum marianum (cu 80% Silimarina) - 150 mg. (Eq. 120 mg.Silimarina).
Dextrina din grau.
Gelatina (capsula).

Produs romanesc

# ingrediente bio-active 100% naturale

# Produs cu extracte standardizate din plante

OND-D32P5QBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.