MOMORDICA EXTRACT(CASTRAVETE-AMAR) 30CPS

MOMORDICA EXTRACT(CASTRAVETE-AMAR) 30CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
19,41 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generala

Momordica charantia, sau Castravetele-amar, este o planta a carei fructe au fost utilizate initial in medicina populara chineza, avand proprietati asemanatoare cu cele ale insulinei. Contine 17 aminoacizi, dintre care 16 sunt comuni cu aminoacizii care compun insulina, fiind supranumita ”insulina vegetala”.

Studiile clinice efectuate cu extract din fructe, au confirmat efectul de mentinere in limite normale a glicemiei prin cresterea ratei de utilizare a glucozei si prin inhibarea proceselor de sinteza a acesteia. In plus, are si capacitatea de protectie si regenerare a celulelor beta-pancreatice.

Momordica Extract Rotta Natura contine o cantitate mare de substanta activa, standardizata, care, spre deosebire de planta simpla, garanteaza efectul zi de zi.

Efecte:

- mentine in limite normale nivelul glicemic

- participa la metabolismul glucidelor

- sustine functia secretorie a pancreasului

- sustine functia digestiva si contribuie la functionarea normala a tranzitului intestinal.

Compozitie:

Momordica charantia, extract 10:1 din fructe - 200 mg., dextrina din grau(agent de incarcare)

Administrare:

1 capsula de 2 ori pe zi



Prezentare:
30 capsule
OND-DMV4K2BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.