GHEARA DIAVOLULUI EXTRACT 30CPS

GHEARA DIAVOLULUI EXTRACT 30CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
24,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere Gheara Diavolului (Harpagophytum procubens) este o planta originara din Africa de Sud utilizata pentru actiunea ei puternica asupra durerilor de la nivelul oaselor si articulatiilor. Concentratiile mari de substante active (iridoide, esteri hezterozidici, acizi triterpenici, fitosteroli si flavonide) reusesc sa mobilizeze resursele naturale ale organismului pentru reducerea intensitatii durerilor la nivel articular. Este un antiinflamator, analgezic si antispastic natural de exceptie. Compozitie Gheara-diavolului (Harpaghophytum procumbens) extract 4:1 din radacina-470 mg. Recomandat Persoanelor cu reumatism, atroze, spondiloza, poliartrita reumatoida Pentru diminuarea durerilor in caz de entorse, luxatii sau fracturi Pentru reducerea durerilor de orice tip (musculare, de cap, menstruale, etc.) Mod de utilizare Cate 1 capsula de 3 ori pe zi,cu minimum 30 de minute inainte de masa. ATENTIONARI: Contraindicat in caz de ulcer gastric si duodenal, persoanelor sub 16 ani, precum si celor cu sensibilitate crescuta la oricare dintre ingredientele produsului. Femeile insarcinate sau care alapteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.
OND-DKL862BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.