OBLIGEANA 60CPS

OBLIGEANA 60CPS

Hypericum
Produs in stoc
50,05 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Capsule ObligeanaSupliment alimentar cu rol adjuvant in imbunatatirea digestiei si a calitatii somnului.Ingrediente:pulbere din radacina de ; maltodextrina; gelatina (capsule).Caracteristici generale ale produsului:Obligeana contine ulei esential bogat in azarona, substante amare: acorina si acoretina, acid acoric, azulene, , calamenol, camfor, eugenol, linalol, metilamine, vitamina B1 si C, saruri minerale, mucilagii, rezine. Datorita acestor compusi, capsulele cu obligeana reprezinta un produs complementar in digestie, nevroze, insomnii, neurastenie, epilepsie.Produsele Hypericum: Tehnologie extractiva de top. Calitate garantata!Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obtinute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentata de extractul integral concentrat pe care il contin. Acesta asigura o mai buna biodisponibilitate si o mai buna asimilatie in organism a substantelor active benefice.Principalele proprietati benefice:Ajuta digestia si favorizeaza eliminarea gazelor intestinale; Ingrijirea tenului iritat si sensibil; Actiune tonic-amara, eupeptica si carminativa, antibacteriana, antiinflamatoare si calmanta; Complementar in: nevroze, insomnii, neurastenie, epilepsie; Intervine in vindecarea diferitelor afectiuni: gastrite hiperacide, acute si cronice, ulcere gastrice si duodenale, pancreatita, digestie dificila.Mod de utilizare:Adulti: 2-4 capsule pe zi.Contraindicatii:Produsul este contraindicat persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente.Precautii:A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.Conditii de pastrare:Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la maximum 25 grade C.Mod de prezentare:Flacon 60 capsule.Greutate neta: ℮ 21,96 gPentru mai multe informatii despre plantele constituente accesati .Mai multe detalii despre gama de produse Hypericum Impex gasiti pe canalul de .
OND-D7SCM7MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.