GINKGO BILOBA 60CPR 1+1 GRATIS
GINKGO BILOBA 60CPR 1+1 GRATIS
GINKGO BILOBA 60CPR 1+1 GRATIS
GINKGO BILOBA 60CPR 1+1 GRATIS

GINKGO BILOBA 60CPR 1+1 GRATIS

Dacia Plant
Produs in stoc
48,72 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
GINKGO BILOBA 60CPR 1+1 CADOU Contribuie la normalizarea circulatiei cerebrale si periferice; cresterea capacitatii de concentrare si memorare; reducerea oboselii psihice si mentale. Mod de administrare Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Ingrediente Ingrediente/comprimate: angelica (Angelica archangelica)-radacini (100 mg); Ginkgo biloba (Ginkgo biloba) -extract hidroalcoolic cu 24% flavone glicozidice si 6% lactone terpenice din frunze (100 mg); busuioc (Ocimum basilicum) - parti aeriene (50 mg); menta (Mentha piperita) - frunze (50 mg); roinita (Melissa officinalis) - parti aeriene (50 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal. Contrandicatii Hemoragii, accidente vasculare hemoragice recente, intoleranta la oricare dintre componentele produsului. Precautii Se administreaza cu prudenta persoanelor aflate in tratament cu medicamente anticoagulante. In sarcina si alaptare se administreaza cu recomandarea medicului.
OND-DS2C5QBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.