• Nou
ARMURARIU PULBERE 40GR

ARMURARIU PULBERE 40GR

Herbavit
Produs in stoc
6,77 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Pulbere din seminte de Armurariu -40grIngrediente:100% pulbere din seminte de Armurariu .-Pulberea din seminte de Armurariu se obtine prin macinarea semintelor.Administrare:de 2-3 ori pe zi, cate 1 lingurita de pulbere se amesteca cu o cantitate mica de lichid si se bea pe stomacul gol.Semintele de armurariu contin silimarina, cu o extraordinara actiune benefica asupra ficatuluiA se pastra la loc uscat si racoros. A nu se lasa la indemana copiilor.A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se utiliza dupa data de expirarii.Tara de origine: Ungaria
OND-DSCV2GBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.