INFOSTIM 60CPS

INFOSTIM 60CPS

Hypericum Plant
Produs in stoc
53,24 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

INFOSTIM se recomanda:
-persoanelor suprasolicitate informational; managerilor, elevilor, studentilor, profesorilor, informaticienilor, informational, reprezentate prin oboseala, iritabilitate, anxietate, tulburari de somn, depresie psihica, scaderea performantelor intelectuale, tulburari neuro-vegetative si tulburari sexuale;
-persoanelor care vor sa-si imbunatateasca peformantele intelectuale: juristilor,economistilor, jurnalistilor, medicilor, farmacistilor, oamenilor de afaceri, politicienilor activi;
-persoanelor care prezinta deja manifestarile clinice ale stresului informational. Acestea sunt reprezentate prin: oboseala, iritabilitate, anxietate, tulburari de somn, depresie psihica, tulburari neuro-vegetative si tulburari sexuale.
-persoanelor care vor sa-si imbunatateasca performantele intelectuale pentru a putea face fata cat mai bine solicitarilor informationale la care sunt supusi.

OND-DJMGHVBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.