TINCTURA ROINITA 50ML

TINCTURA ROINITA 50ML

Dacia Plant
Produs in stoc
20,40 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaDesi folosita de mii de ani in terapia, roinita (denumita si melisa) a fost pana nu demult considerata de catre lumea stiintifica o planta modesta, cu efecte blande de reglare digestiva si nervoasa. Studiile aprofundate, de data recenta, realizate cu privire la compozitia si actiunile plantei au dezvaluit insa proprietati uimitoare, de la puternicul efect antiherpetic, la actiunea eficienta asupra glandei tiroide in hipertiroidie, efecte de stimulare a proceselor cerebrale in Alzheimer, proprietati antitumorale, antidepresive, calmante, antiinsomnie, etc. Actiunile principale asupra sistemelor nervos, endocrin si digestiv fac ca aceasta planta sa constituie la ora actuala o speranta pentru o serie intreaga de tulburari specifice civilizatiei moderne. Actiuni:Intern: carminativ bun coleretic mediu antispasmodic gastro-intestinal puternic stomahic bun, antiemetic de intensitate medie regleaza ciclul menstrual antidepresiv puternic (efectul apare la administrarea in doze medii) sedativ bland analgezic mediu-slab hipotensiv mediu antiviral foarte bun contra virusului herpetic de tip 1 si 2 antibacterian antifungic antiinflamator bun antioxidant puternic antitumoral bland inhibitor puternic al actiunii hormonului tiroidian (TSH). Extern: antiseptic cicatrizant antiviral foarte bun calmant mediu. Indicatii: atonie gastrica, indigestie, spasme gastro-intestinale, balonare, aerofagie anorexie greturi, varsaturi colita cronica, enterocolita, colici abdominale si intestinale hipertiroidie (prin blocarea actiunii TSH) hipertensiune herpes nervozitate, stres, angoase, depresie, oboseala nervoasa, Alzheimer tulburari de memorie insomnie migrene, tinitus frigiditate pe fond psihic, stari de tensiune afectiuni cardiace dureri si tulburari ovariene si uterine, dismenoree, menopauza. Extern: prurit, eczeme zemuinde, rani, ulceratii, ulcere de gamba herpes genital so bucal. Mod de administrare: Se ia de regula 1 lingurita de tinctura diluata in 100ml de apa de 3-4 ori/zi Precautii: In cazul persoanelor care utilizeaza sedative si calmante de sinteza, se recomanda evitarea utilizarii in paralel a acestei plante Contraindicatii: Hipotiroidie Prezentare:50 ml
OND-D6RT0DBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.