MEDintim ACTIVE LoopRing - inel de constricție...

MEDintim ACTIVE LoopRing - inel de constricție reglabil - reutilizabil

Produs in stoc
125,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

ACTIVE LoopRing este utilizat pentru tratamentul bărbaților cu disfuncție erectilă sau impotență. Inelul de constricție reglabil este destinat să îmbunătățească erecțiile prin creșterea plinătății și fermității penisului.

 

 

Mod de utilizare:

 

LoopRing ACTIVE constă dintr-o buclă reglabilă din cauciuc siliconic care este așezată în jurul bazei penisului și strânsă. Această presiune reduce fluxul de sânge de la penis către corp. LoopRing ACTIVE poate fi strâns sau slăbit pentru a se potrivi. O unitate de etanșare cu inel și o bilă permite reglarea ușoară a tensiunii. Dispozitiv reutilizabil.

 

ALR ar putea fi folosit și cu sistemul de erecție ACTIVE sau cu sistemul de erecție manuală (terapie cu vacuum), dacă utilizatorul dorește să deschidă punctul culminant al inelului și să lase sperma să intre în vagin.

 

Material: TPE, ABS

 

Continut:

– 1 ACTIVE LoopRing
– instructiuni de utilizare

 

No reviews

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.