MEDintim AP Erectionrings – inele pentru...

MEDintim AP Erectionrings – inele pentru erectii lungi si tari – 3 pcs

Produs in stoc
65,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

AP Erectionrings reduce, dar nu oprește circulația sângelui din penis în corp. Calitatea erecției este o augmentare a circumferinței și a lungimii și o prelungire a erecției. Sângele necesar pentru erecție este menținut mai bine și mai mult în interiorul penisului (țesutul cavernos).

 

 

Utilizare:

 

AP-Erecția este de a plasa la baza penisului și în spatele scrotului (testiculelor), înainte de a începe orice excitare. Funcția sexuală normală a erecției masculine este rezultatul creșterii fluxului sanguin în penis și țesutul cavernos. Bărbații vârstnici de peste 50 de ani au adesea conversie a țesutului erectil în țesut conjunctiv neelastic sau această funcție este redusă.

 

 

Indicatie:

 

Disfuncția erectilă (tulburarea sexuală masculină, impotența) este diagnosticul dacă un om nu poate obține sau nu poate menține erecția. Disfuncția erectilă ușoară este de obicei capacitatea de a obține o erecție, dar de a nu fi în stare să o mențină sau să o mențină pentru o activitate sexuală completă.

 

Culoare: Blue

Material: Silicon

 

Cutia contine 3 inele de diferite marimi:

38 mm, 52 mm, 64 mm    1.5, 2.0, 2.5 inch
Grosime: 5 mm
 

Dimensiuni cutie: 65 x 93 x 19 mm

 

No reviews

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.