MEDintim Latex sheet – Oral Safe - protejează...

MEDintim Latex sheet – Oral Safe - protejează contactele genito-orale

Produs in stoc
65,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Instrucțiuni de utilizare:

 

Deschideți cu atenție țesutul de latex. Umpleți vaginul sau anusul cu un lubrifiant pe bază de apă. Plasați bine țesutul Oralsafepentru a acoperi vaginul cu clitoris sau anusul. Fixați țesutul la locul său în timp ce aveți contact oral-genital. Aruncați țesutul de latex folosit la gunoi.

 

 

Atentionare:

 

Utilizați întotdeauna un nou latex Oralsafe atunci când doriti să o utilizați in zona anala și vaginala. Nu tăiați sau împărțiți foaia de latex. Utilizați o singură foaie o singură dată. Dacă dumneavoastră sau partenerul dumneavoastră utilizați produse farmaceutice vaginale, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră dacă acest medicament este compatibil cu latexul. Dacă aveți alergie la latex, nu utilizați Oralsafe - poate provoca reacții alergice.

 

Ingrediente:

- latex

 

 

Continut:

 

- Tesut din latex de 8 x 1 bucată pentru o singură utilizare, disponibil cu aromă de căpșuni sau vanilie

 

Dimensiune: 252 x 115 mm

Culoare: bej

Cutie: 65 x 93 x 19 mm

 

Depozitare:

A se pastra in loc uscat, răcoros și fără lumină directă (UV).

 

No reviews

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.