MEDintim Polyurethane Oral Safe - protejeaza...

MEDintim Polyurethane Oral Safe - protejeaza contactele genito-orale

Produs in stoc
65,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Instrucțiuni de utilizare:

 

Deschideți cu atenție țesutul de Polyurethane. Umpleți vaginul sau anusul cu un lubrifiant pe bază de apă. Plasați bine țesutul Oralsafe pentru a acoperi vaginul cu clitoris sau anusul. Fixați țesutul la locul său în timp ce aveți contact oral-genital. Aruncați țesutul de Polyurethane folosit la gunoi. 

 

 

Atentionare:

 

Utilizați întotdeauna un nou Polyurethane Oralsafe atunci când doriti să o utilizați in zona anala și vaginala. Nu tăiați sau împărțiți foaia de Polyurethane. Utilizați o singură foaie o singură dată. 

 

Ingrediente:

- Polyurethane

 

Continut:

- Tesut din Polyurethane de 8 x 1 bucată pentru o singură utilizare, disponibil cu aromă de căpșuni sau vanilie

 

Dimensiune: 252 x 115 mm

Cutie: 65 x 93 x 19 mm

 

 

Depozitare:

A se pastra in loc uscat, răcoros și fără lumină directă (UV)

 

No reviews

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.