VOPSEA SPRANCENE UL.ARGAN 3.0 M.INCHIS 15ML

VOPSEA SPRANCENE UL.ARGAN 3.0 M.INCHIS 15ML

Delia
Produs in stoc
12,13 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Henna crema pentru vopsit sprancenele. Avantaje: - cu ulei de argan - usor de aplicat - pentru femei de toate varstele - eliminarea defectelor minore din sprancene - aplicare clasica si economica ce poate fi facuta casnic Intensitatea culorii depinde de timpul de aplicare. Colorarea dureaza 14 zile. Se elimina astfel necesitatea utilizarii creionului dermatograf de sprancene. Continutul produsului este suficient pentru 15 aplicari. Utilizare: Se amesteca crema coloranta si activatorul si se aplica emulsia rezultata cu o spatula. Urmati instructiunile din cutie pentru a da o forma ideala sprancenelor si a scoate in evidenta culoarea ochilor.

OND-D7WN4SMBM
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.