Prisma Natural Dermactiv  - ser tratament...

Prisma Natural Dermactiv - ser tratament sprancene si gene - 5ml

PrimePharma
Produs in stoc
180,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Serul constă dintr-o emulsie de gel de uz local cu X10 Lash, un ingredient active, 100% natural care stimulează proliferarea celulară în bulbul de păr și s-a demonstrat că mărește lungimea și densitatea genelor, realizând o creștere a genelor cu până la 45% în două luni. Îmbogățit cu ingrediente active care cresc densitatea genelor și microcirculația, precum și pantenolul care hidratează și întărește foliculul de păr și acid hialuronic care hidratează genele și le îmbunătățește aspectul.

X10 Lash: ingredient activ 100% natural, extras în principal din mei, a cărui moleculă activă se numește miliacină. Miliacina este incapsulata de lipidele polare si actioneaza la nivelul bulbului de par. Acest ingredient activ este extras, purificat și fracționat folosind tehnologia CO2 supercritică, care este favorabilă mediului.

Fă-ți genele să pară mai mari și mai hidratate.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:

- Folositi de doua ori pe zi, dimineata si seara, aplicati conturand sprancenele in aceeasi directie cu parul si la baza genelor (mod eyeliner) evitand contactul cu ochii. Nu aplicați mai multă cantitate decât este necesar. Păstrați aplicatorul igienic, pentru a evita infecțiile.

PRECAUÈšII: Evitați contactul cu ochii. Dacă apare mâncărime, uscăciune sau roșeață, întrerupeți utilizarea. Dacă nu se îmbunătățește, consultați-vă medicul. Nu utilizați produsul în timpul alăptării, sarcinii sau sub tratament de chimioterapie.

COMPOZIÈšIE:

- AQUA, GLICERINă‚, PROPILEN GLICOL, BUTILEN GLICOL, ACRILAÈšI COPOLIMER, EXTRACT DE SEMINÈšE DE PANICUM MILIACEUM (MEI), ULEI DE SEMINÈšE DE HELIANTHUS ANNUUS (FLOARE-Soarelui), HYALURONAT DE SODIU, TRITICUM AESTIV, EXTRACT AFIRUS, SEMINTă‚ (OFILIZA) CETIL FOSFAT DE POTASIU, ALCOOL BENZIL, PANTENOL, BIOTINOYL TRIPEPTID-1, ACID OLEANOLIC, ETILHEXILGLICERINă‚, PPG-26-BUTETH-26, APIGENINă‚, EDTA DISODIC, CAPRYL GLICOL, TIETOCULO, TIETOGILO4, TIETOGILO4-NOR, TIETO-124-NOR HEXANEDIOL.

PHARMA-16191-PND5L
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.