• -79,50 lei
EleverLash - ser pentru gene ELA1L

EleverLash - ser pentru gene ELA1L

PrimePharma
Produs in stoc
79,50 lei 159,00 lei -79,50 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

EleverLash stimulează rădăcinile genelor. Datorită aplicării directe pe pleoape, toți nutrienții intră în bulbii foliculilor de păr, ceea ce face ca efectul să fie aproape imediat. Serul ÉleverLash îngrijește, întărește, hrănește, regenerează, fortifică genele și pielea pleoapelor și stimulează creșterea firelor de păr.

Beneficii:

- aplicarea durează mai puțin de un minut!

- odată ce efectul dorit a fost atins, este îndeajuns să folosești serul de două ori pe săptămână pentru susținerea efectului.

- primele efecte pot apărea deja după 2 săptămâni de utilizare.

- tratamentul poate fi aplicat personal în aproape toate condițiile.

- serul poate fi utilizat cu gene false aplicate – serul nu afectează calitatea de lipire a adezivului. Poți, de asemenea, să începi să îți îngrijești genele naturale, chiar dacă intenționezi să le prelungești la cosmeticiană.

- ÉleverLash poate fi folosit cu machiaj permanent

Mod simplu de aplicare:

Utilizarea ÉleverLash este deosebit de simplă, de aceea vei putea să grijești ușor aspectul frumos și sănătos al genelor tale. Aplicarea produsului seamănă cu aplicarea pe pleoape a liniilor clasice cu eyeliner – singura diferență fiind faptul că linia nu trebuie să fie perfectă. Singurul lucru de care trebuie să ai grijă este să aplici produsul cu regularitate și să utilizezi serul conform instrucțiunilor producătorului.

PHARMA-15608-ELA1L
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.