Orphica Brow Conditioner - balsam pentru...

Orphica Brow Conditioner - balsam pentru cresterea sprancenelor - 4 ml

Orphica
Produs in stoc
225,01 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Serul pentru sprancene Orphica Brow Conditioner Volum: 4 ml formula lui inovatoare accelereaza cresterea naturala a sprancenelor, hraneste si imbunatateste conditia acestora. Sprancenele in scurt timp devin mai dese, mai puternice si mai pline. Efectul produsului Orphica Brow Conditioner il vei observa foarte repede! Primele efecte pot fi observate deja dupa 4 saptamani. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, serul trebuie sa fie folosit regulat in fiecare zi timp de 8-12 saptamani. Orphica Brow Conditioner este un ser bogat in peptide active, care conditioneaza, fortifica si stimuleaza cresterea firelor de par.

Ingrediente:

- Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Biotinoyl Tripeptide-1, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Niacinamide, Soluble Collagen, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide.

PHARMA-16269-ORB4L
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.