DIBLONG Delay Towel - servetele premium...

DIBLONG Delay Towel - servetele premium impotriva ejaculării precoce - 1 buc

Produs in stoc
5,98 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Desensibilizează zona intima masculina cu o singură aplicare și ajută bărbatii să amâne momentul ejaculării, dublând astfel durata tuturor actelor sexuale.

Servetelul Diblong pentru întârzierea ejaculării este pe bază de ingrediente naturale și sigure pentru toate tipurile de piele.

Cu ajutorul acestui produs, bărbații pot preveni probleme frustrante precum ejacularea prematură.

Servetelul Diblong pentru întârzierea ejaculării este un produs premium, foarte concentrat, cu efect garantat. Este pe bază de plante și nu provoacă efecte adverse. Poate fi folosit de bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani.

Ingrediente:

- Alcool etilic, ulei de cuișoare, mono propilen glicol, glicerină, acid citric, hidroxibenzoat de propil, hidroxibenzoat de metil, apă deionizată

 

Mod de utilizare:

Stergeti delicat o data sau de doua ori direct zona intima cu 15-30 de minute înainte de începerea actului sexual și masați delicat întreaga lungime a glandului. Pentru cele mai bune rezultate, spălați organul intim după ce apare efectul de desensibilizare a acestuia.

Efectul Servetelului Diblong pentru întârzierea ejaculării este unul puternic și se recomandă să începeți cu o singură aplicare. Fiecare corp este diferit, de aceea este bine să testați mai întâi produsul pe propria piele și apoi să decideți de câte aplicări aveți nevoie și cu cât timp înainte de actul sexual este cel mai bine să îl folositi.

 

Precautii:

  • Testati sensibilitatea pielii inainte de utilizare, aplicand o cantitate mica pe antebrat.
  • A se pastra intr-un loc răcoros, uscat și întunecat.
  • Opriti utilizarea in caz de reactie alergica.
  • A nu se lasa la indemana copiilor.
  • Uz extern

No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.