HENNA PREMIUM NEGRU AURIU 60GR

HENNA PREMIUM NEGRU AURIU 60GR

Henna Sonia
Produs in stoc
36,51 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Vopsea de Par, Henna, din Frunze de Henna ce asigura Vopsirea si Tratamentul de Tonifiere al Parului, Nuanta Negru Auriu, 60 g

Este o Henna de calitate superioara care se aplica usor si uniform pe toata lungimea parului, cu o putere mare de acoperire. Intesitatea culorii poate fi influentata de nuanta initiala a parului. Nuantele cele mai frumoase se obtin pe parul netratat chimic. Metoda de vopsire cu ajutorul frunzelor de Henna este avantajoasa deoarece ea nu este doar o simpla vopsire a parului, ci reprezinta totodata si un tratament de tonifiere a parului, tratament care este cunoscut si folosit de mii de ani.

Utilizare: Se amesteca puberea de Henna cu putina apa fierbinte pana cand rezulta pasta omogena. Parul trebuie sa fie uscat. Se aplica cand este calduta in mod uniform de la radacina pana la varful firelor de par, avand grija sa nu se coloreze zonele nedorite.Dupa ce parul a fost acoperit uniform masati 2-3 minute. Se lasa sa actioneze 30-40 minute. Apoi se clateste parul cu apa calduta pana cand apa ramane limpede. Se poate aplica sampon si balsam. ATENTIE: Este obligatoriu sa efectuati un test de sensibilitate a pielii inaintea oricarei vopsiri. A se pastra la loc uscat la temperatura de 2-25 grade Celsius.

OND-DJYL72BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.