NUANTATOR SPRAY COLORANT VIOLET 150ML

NUANTATOR SPRAY COLORANT VIOLET 150ML

Cameleo
Produs in stoc
20,16 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Spray Nuantator Cameleo Delia Spray & Go Violet, 150 ml Produsul transforma parul natural sau vopsit de nuante deschise, precum si buclele gri. Spray-ul nuantator de par Delia Cameleo Spray & Go este perfect pentru utilizarea ocazionala intre procedurile de vopsire. Produsul este indispensabil atunci cand nu aveti timp sa faceti o vizita la salon. Trebuie doar sa pulverizati lotiunea si sa distribuiti uniform produsul, folosind un pieptene obisnuit. De asemenea, produsul va avea grija de fire, protejandu-le de expunerea externa, prevenind uscaciunea si fragilitatea. Datorita consistentei sale optime, lotiunea se usuca rapid, actioneaza fara lipire si greutate. Compozitia sofisticata ofera un efect de durata, care dureaza pana la urmatoarea samponare. Mod de utilizare: Pulverizati spray-ul pe parul umed si pieptanati-l pentru a distribui uniform produsul. Nu necesita clatire.
OND-DHMQZQMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.