LOTIUNE NUANTATOR SILVER 200ML

LOTIUNE NUANTATOR SILVER 200ML

Delia Cosmetics
Produs in stoc
15,67 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Agentul de clatire Delia Cosmetics Cameleo este folosit pentru a reda parului o nuanta de lux pentru o anumita perioada de timp fara a afecta sanatatea sa. Produsul va va ajuta sa actualizati cu usurinta culoarea si sa refaceti nuanta inainte de vopsirea ulterioara sau schimbarea culorii parului fara fonduri suplimentare sau pregatire prealabila. Nu contine componente colorante agresive, ceea ce confera siguranta pentru un par sanatos. Mod de utilizare: se amesteca intr-un recipient separat 2 litri de apa cu 1 lingura de agent de clatire. Clatiti parul cu solutia obtinuta. Tineti cont ca intensitatea nuantei finale depinde de cantitatea de agent de clatire adaugata.
OND-DT3N97MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.