CALCIU D3 MASTICABIL 30CPR

CALCIU D3 MASTICABIL 30CPR

Alevia
Produs in stoc
39,28 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Calciu D3 masticabil Alevia, 30 comprimate


Compozitie:

Calciu 500mg (carbonat de calciu 1250mg), Vitamina D3 200 UI (5 μg).

Calciul are rol in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea nervilor, contractia musculara, mentinerea ritmului cardiac. Vitamina D stimuleaza absorbtia calciului. Formula masticabila are avantajul unei inghitiri usoare, ceea ce o face mai usor de administrat.

Mod de administrare:

1–2 comprimate masticabile pe zi. Recomandam cure de 10 - 15 zile pe luna.

Efecte:

Contribuie ca sistemul nervos sa fie puternic si relaxat. Ajuta in perioada de crestere accelerata la copii. Ajuta la mineralizarea tesutului osos. Contribuie la scaderea in numar si intensitate a crampelor musculare si furnicaturilor. Previne carenta de calciu in sarcina sau menopauza.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat.

Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.






OND-DNV92YMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.