CALCIU LACTIC 30CPR

CALCIU LACTIC 30CPR

Alevia
Produs in stoc
19,64 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Calciu lactic Alevia, 30 comprimate Proprietati: Sustine sanatatea sistemului osteoarticular. Ajuta la inducerea relaxarii si a confortului psihic. Protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular, muscular si nervos. Calciul are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii. Calciul sub forma de lactat de calciu asigura unul din cele mai ridicate nivele de absorbtie in organism. In perioadele de crestere la copii si adolescenti, femei in sarcina si alaptare, in combaterea decalcifierilor osoase. Ingrediente/Compozitie: Calciu (lactat de calciu 500mg) 65mg Mod de administrare: 1 - 4 comprimate pe zi Contraindicatii: Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.
OND-DZS92YMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.