SIROP ANTITUSIN 250ML
SIROP ANTITUSIN 250ML
SIROP ANTITUSIN 250ML
SIROP ANTITUSIN 250ML
SIROP ANTITUSIN 250ML
SIROP ANTITUSIN 250ML

SIROP ANTITUSIN 250ML

Steaua Divina
Produs in stoc
27,20 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Siropul Antitusin are proprietati tonice asupra plamanilor si cailor respiratorii, sustine functiile aparatului respirator, are actiuni emoliente, creste rezistenta organismului la factorii infectiosi si la stres. Ingrediente: extract la rece din Cimbrisor-de-camp (Thymus serpyllum), Fenicul (Foeniculum vulgare), Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), Levantica (Lavandula angustifolia), Scai-vanat (Eryngium planum), Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum), uleiuri esentiale: Eucalipt (Eucalyptus aetheroleum), Pin (Pinus sylvestris), Busuioc (Ocimum basilicum), Lavanda (Lavandula angustifolia), Oregano (Origanum vulgare), zahar invertit, apa deionizata. Mod de utilizare: Copii 1-4 ani: cate 1-3 lingurite pe zi, copii 5-12 ani: cate 4-5 lingurite pe zi, copii 13-18 ani: cate 3 linguri pe zi, diluate in 100 - 250 ml de ceai sau apa, cu 30 minute inainte de masa. Adulti: cate 1-2 linguri la un pahar cu apa, de 2-3 ori pe zi.Durata unei cure obisnuite este de 7-14 zile sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Precautii la utilizare: nu sunt, la dozele recomandate. Contraindicatii: diabet zaharat, alergie la oricare dintre componente. Reactii adverse: nu s-au semnalat. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Interactiuni medicamentoase: nu se cunosc Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic. UZ INTERN Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Produsul poate contine particule in suspensie care nu reprezinta defecte de calitate. A se agita inainte de utilizare. A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
OND-D5R1R6MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.