TINCTURA PROPOLIS 30% 30ML

TINCTURA PROPOLIS 30% 30ML

Mebra
Produs in stoc
31,08 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Recomandari: stari de oboseala si epuizare, imunitate scazuta, expunere la radiatii sau la alte surse de radicali liberi. Actiune: contribuie la marirea rezistentei fizice si la inlaturarea oboselii, ajuta la tonifierea vaselelor capilare si la regenerarea tesuturilor prin stimularea biosintezei de colagen, determina cresterea rezistentei generale a organismului prin stimularea factorilor imuni specifici si non-specifici, contribuie la protejarea organismului impotriva radicalilor liberi si a efectelor nocive ale radiatiilor. Ingrediente: 30 % propolis brut natural, 70 % solutie hidro-alcoolica. Forma prezentare: Flacon sticla 30 ml. Mod de utilizare: conform etichetei. Contraindicatii: A nu se utiliza de catre persoanele alergice la propolis si persoanele carora le este interzis/limitat consumul de alcool. 100 % natural!
OND-D684KBMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.