BONIUM MAXX 30CPR

BONIUM MAXX 30CPR

Sun Wave Pharma
Produs in stoc
79,92 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Bonium Maxx Sun Wave Pharma, 30 comprimate Recomandari:Sursa de calciu in carenta sau necesar crescut de calciu.Beneficii:Ajuta la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor;Calciu din coaja de ou ofera o absobtie de peste 90%;Vitamina K2 favorizeaza depunerea Ca doar la nivelul sistemului osos.Ingredientele active din compozitia produsului contribuie la:coagularea normala a sangelui: calciu, vitamina K;functionarea normala a sistemultui muscular: calciu, vitamina D;neurotransimisie normala: calciu;procesul de diviziune celulara: calciu, vitamina D;mentinerea sanatatii sistemului osos: calciu si vitamina K;absortia/utilizarea normala a claciului si fosforului si mentinerea concentratiilor normale de claciu in sange: vitamina D;mentinerea sanatatii dintilor: calciu, vitamina D.Mod de administrare:Oral – 1 - 2 comprimate pe zi, sau conform recomandarii consultantului de specialitate.Compozitie:IngredientCantitate%VNRCalciu (din coaja de ou)437.5 mg55Vitamina K245 mcg60Vitamina D310 mcg200
OND-DGH9QYMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.