GYMNEMA EXTRACT 60CPS

GYMNEMA EXTRACT 60CPS

DVRPharm
Produs in stoc
47,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Este o planta provenita din India, unde este denumita gudmar, ceea ce s-ar traduce prin: distrugatorul de zahar. Si, intr-adevar, este printre cele mai bune reglatoare ale nivelului de zahar din sange, fiind folosita pe scara larga contra diabetului si complicatiilor sale, dar si pentru reglarea greutatii corporale. Gymnema este recomandata tuturor celor care au o dieta de tip occidental, cu multe produse care contin zahar sau amidon, cu produse gen fast-food sau procesate industrial. Compozitie: Gymnema (Gymnema sylvestris), parti aeriene, extract cu min 25% acid gimnemic: 150mg; Gymnema (Gymnema sylvestre), parti aeriene, pulbere: 150mg; capsula tare de gelatina. Mod de administrare: Se iau 2-4 capsule pe zi, pe zi. In primele 3 zile, se administreaza o capsula pe zi, crescandu-se apoi doza – in functie de tranzitul intestinal - pana la cea maxima, de 4 capsule pe zi. Daca tranzitul intestinal este prea intens, doza se va reduce corespunzator. Actiuni: sustine metabolismul normal al glucidelor sustine buna functionare a ficatului si a pancreasului contribuie la mentinerea proceselor normale de excretie a toxinelor si deseurilor de metabolism contribuie la mentinerea in limite normale a proportiei tesutului adipos Are rol benefic in: constipatie cronica si acuta, detoxifiere guta (elimina acidul uric din organism) reumatism obezitate, ingrasare – eficienta este foarte ridicata la marii amatori de dulciuri, alimente bogate in amidon (faina alba, orez, cartofi etc.) diabet de tip I si II, sindrom metabolic, indigestii retentie de lichide, ateroscleroza Precautii si contraindicatii: Produsul este un laxativ puternic. Prezentare: Flacon cu 60 capsule Produs notificat de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul National pentru Plante Medicinale si Produse ale Stupului. Notificare nr. 9309/26.01.2015. *Acesta este un supliment alimentar. Efectele produsului pot varia de la caz, la caz, in functie de persoana, de starea de sanatate, de stilul de viata al fiecaruia. A se citi cu atentie informatiile de pe ambalaj.
OND-DQRQ85BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.