MAGNE B-VITA 20CPS

MAGNE B-VITA 20CPS

Amniocen
Produs in stoc
11,47 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Continut pe capsula:Magneziu 35.456 mg ( 10.13 % din DZR de Mg )Vit. B6 6 mg ( 300 % din DZR de B6 )Indicatii:Componentele produsului sunt esentiale pentru functionarea optima a organismului uman in perioada de crestere, surmenaj fizic si intelectual, efort sportiv intens, sarcina, perioada de alaptare, alimentatie neadecvata, cure de slabire, stress si in cazul tratamentelor cu anumite medicamente diuretice.Mod de administrare:Adulti: ca supliment alimentar, 1 capsula zilnicCopii: dozele se vor recomanda de medicul de familie sau de medicul cu specialitatea pediatrieSe recomanda a nu se depasi dozele decat la recomandarea medicului.
OND-DGPTRCMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.