VIT.C PLUS FIOLE SKIN BOOST 10BUC
VIT.C PLUS FIOLE SKIN BOOST 10BUC
VIT.C PLUS FIOLE SKIN BOOST 10BUC
VIT.C PLUS FIOLE SKIN BOOST 10BUC
VIT.C PLUS FIOLE SKIN BOOST 10BUC
VIT.C PLUS FIOLE SKIN BOOST 10BUC
VIT.C PLUS FIOLE SKIN BOOST 10BUC
VIT.C PLUS FIOLE SKIN BOOST 10BUC
VIT.C PLUS FIOLE SKIN BOOST 10BUC
VIT.C PLUS FIOLE SKIN BOOST 10BUC

VIT.C PLUS FIOLE SKIN BOOST 10BUC

Cosmetic Plant
Produs in stoc
54,97 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Fiole Skin Boost cu Vitamina C Tetra Tip de ten : toate tipurile de ten Varsta recomandata : 20 - 55+ ani Volum : 10 * 2 ml Tip ambalaj : fiole sticla chihlimbar VEGAN: Da 92% ingrediente naturale 0% parabeni, parafine, coloranti Fara parfum. Testat dermatologic Combinatia unica de ingrediente active confera serului un efect antioxidant si energizant, furnizand pielii vitaminele, mineralele si electrolitii necesari pentru functionarea eficienta, in conditii optime, a celulelor dermice. Vitamina C Tetra, o forma inovatoare a vitaminei C clasice, patrunde de 3 ori mai repede in straturile adanci ale pielii, unde stimuleaza cu 50% sinteza colagenului. Are efect antioxidant puternic si protejeaza impotriva radicalilor liberi care duc la imbatranirea prematura a pielii. Complexul mineral activ imbunatateste oxigenarea si metabolismul celular, limitand in acelasi timp productia radicalilor liberi. Stimuleaza cresterea energiei celulare (ATP) si incetineste procesele de imbatranire ale pielii: previne formarea ridurilor si imbunatateste elasticitate pielii. Testele in-vivo* demonstreaza o netezire a pielii la 76% dintre voluntari si o reducere a adancimii ridurilor la 60% dintre voluntari, dupa 28 zile de utilizare cu o frecventa de 2 ori/zi. Pantenolul (provitamina B5) are proprietati recunoscute de hidratare si joaca un rol important in accelerarea regenerarii celulare. Extractul de citrice bogat in vitamine are un efect tonic, energizant si revigorant. * teste efectuate de producatorul ingredientului activ Utilizare: Fiola se pozitioneaza cu punctul albastru de rupere in fata si serul in partea de jos a acesteia. Inainte de rupere, fiola se infasoara intr-un servetel pentru protejarea mainilor. Fara a atinge zona de rupere, continutul fiolei se toarna in palma cu grija si se aplica usor pe fata proaspat demachiata. Intregul continut al unei fiole se foloseste la o singura aplicare. Dupa absorbtia serului se aplica crema de intretinere zilnica. Fiolele se folosesc dimineata sau seara, in cure de cate 10 zile. Pentru efecte pe termen lung, aplicati lunar tratamentul. Testati toleranta pe o mica portiune a pielii gatului, sub ureche. Evitati contactul direct cu ochii. Doar pentru uz extern. A nu se inghiti. Ingrediente: Aqua, Glycerine, Polysorbate-20, Panthenol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Juice, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Actinia Chinensis Fruit Juice, Pyrus Malus Juice, Citrus Paradisi Juice, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Malic Acid, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Lecithin, Ubiquinone, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Caprylic / Capric Triglyceride, Diisopropyl Adipate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Trideceth-9, Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA
OND-D5L0H7MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.