• -130,00 lei
Biogen Retinol Intense Serum - ser cu retinol...

Biogen Retinol Intense Serum - ser cu retinol antiimbatranire - 50 ml

Biogen
Produs in stoc
70,00 lei 200,00 lei -130,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Retinol Intense Serum Biogen Skincare reprezintă produsul ideal pentru îngrijirea tenului, având la bază 4 ingrediente active ce promovează regenerarea naturală a celulelor pielii. Acest serum cu textură ușoară și mătăsoasă oferă un ten neted și o nuanță mult mai uniformă a pielii, formula sa îmbogățită cu retinol, niacinamide, coenzima Q10 si collgen ajută la estomparea imperfecțiunilor, ridurilor și liniilor fine ale tenului.

Cu peste 40 de ani de cercetare stabilită, retinolul s-a dovedit a avea beneficii uimitoare pentru piele și este renumit pentru capacitatea sa de a rafina și netezi suprafața pielii, de a îmbunătăți nuanța neuniformă a pielii și de a reduce aspectul liniilor fine, ridurilor și hiperpigmentării.

Este dovedit că Retinol Intense Serum accelerează procesul regenarării straturilor superioare ale pielii, rejuvenează, netezește și uniformizează tenul.  Retinolul este un derivat al vitaminei A care are acțiune anti-aging remarcabilă, comparabilă cu cea acidului retinoic dar fără iritațiile provocate de către acesta. Folosirea acestui ingredient determină stimularea sintezei de colagen și diminuarea ridurilor și a petelor pigmentare.

Niacinamida stimulează procesul de vindecare al pielii și al barierei hidro-lipidice, calmează roșeața și inflamațiile pielii, îndepărtează petele pigmentare ale pielii, are acțiune anti-oxidantă și anti-aging, diminuează secreția de sebum și aspectul de “pori dilatați”.

Mod de utilizare: Se aplică zilnic pe față, gât și decolteu. Utilizați protecție solară minim SPF 30 în timpul zilei!

Tipul de ten: pentru toate tipurile de piele, ten uscat, riduri și ten matur

Efect puternic: Hidratare, anti-age, lifting, regenerare

Substanțe active: NIACINAMIDE|COENZIMA Q10| RETINOL|COLLAGEN

Precauții: A nu se folosi de către femei însărcinate sau în alăptare! Pentru uz extern, a nu se ingera. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Ingrediente:

- AOUA, GLYCERIN, SODIUM PCA, UREA, GLUTAMIC ACID, LYSINE, GLYCINE, ALLANTOIN, LACTIC ACID, POLYACRYLATE CROSSPOLYMEM, NIACINAMIDE, SQUALANE, TOCOPHERYL ACETATE, UBIQUINONE, RETINOL, GLYCOPROTEINS, NIGRA BARK EXTRACT*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, GLUCONOLACTONE, CALCIUM GLUCONATE.

PHARMA-16369-BRS50L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.