SER FACE CARE ANTIRID CONCENTRAT 4D 30ML
SER FACE CARE ANTIRID CONCENTRAT 4D 30ML
SER FACE CARE ANTIRID CONCENTRAT 4D 30ML
SER FACE CARE ANTIRID CONCENTRAT 4D 30ML

SER FACE CARE ANTIRID CONCENTRAT 4D 30ML

Cosmetic Plant
Produs in stoc
59,38 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
4D - Ser antirid concentrat cu acid hialuronic 4D si extract de ceai verde Tip de ten : toate tipurile de ten Varsta recomandata : 30 - 60 ani Volum : 30 ml Tip ambalaj : sticluta cu pompita VEGAN: Da Produs premiat cu medalia de aur GOLD AWARD la cel mai prestigios concurs de calitate a produsului, World Quality Selections 2020, organizat de Monde Selection la Bruxelles. 94% ingrediente naturale 0% parabeni, parafine, coloranti, parfum Testat dermatologic Serul este bogat in ingrediente active care actioneaza in straturile profunde ale pielii, stimuland productia de colagen si elastina. Acidul hialuronic 4D, un INGREDIENT INOVATOR, restructureaza tenul si ii imbunatateste fermitatea. Acidul hialuronic 4D este combinatia revolutionara a 4 TIPURI DE ACID HIALURONIC cu mase moleculare diferite si are o eficienta superioara, deoarece actioneaza in diferitele straturi ale pielii. Reduce adancimea ridurilor, imbunatateste elasticitatea pielii si asigura o hidratare imediata si de durata. Conform testelor*, acidul hialuronic 4D: creste hidratarea pielii cu 155% inca din prima ora de utilizare si reduce pierderile de apa transepidermale cu 32% dupa prima ora de la aplicare. Extractul de ceai verde contine tanin, cafeina si polifenoli care incetinesc procesul de imbatranire celulara si impiedica formarea radicalilor liberi. Betaina (ingredient ecocertificat) consolideaza bariera de protectie a pielii si reda catifelarea acesteia. Utilizare: Se aplica dimineata si seara, pe pielea curata a fetei, gatului si decolteului. Testati toleranta pe o mica portiune a pielii gatului, sub ureche. Evitati contactul direct cu ochii. Textura: ser lejer, cu absorbtie usoara si rapida Efecte: - antirid - hidratare intensa * teste efectuate de producatorul ingredientului activ Ingrediente: Aqua, Glycerin, Betaine*, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Sodium Polyacrylate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, BHT * ingrediente certificate organic
OND-DQL0H7MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.