Breast Light, dispozitiv pentru depistarea...

Breast Light, dispozitiv pentru depistarea precoce a cancerului de san si a nodulilor de la san 18E

PrimePharma
Produs in stoc
479,90 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Produsul trimite un fascicul intens de lumina asupra tesutului sanilor ceea ce va permite sa detectati iregularitatile care nu sunt vizibile la o auto-examinare si unii ar spune ca nu pot fi detectate nici de un profesionist.

Breastlight poate fi folosit de femeile de orice varsta si se considera ca este extrem de util pentru cele care sunt la menopauza sau pentru cele care au trecut de acesta etapa. In aceasta perioada sensibila, densitatea tesutului din interiorul sanilor se schimba des si pot fi dificil de detectat eventualele probleme prin simpla palpare. Unele femei au noduli si sani fibrosi iar dispozitivul este potrivit si pentru aceste doamne.

Breastlight este capabil sa distinga intre un tesut normal din interiorul sanilor si zona in care sunt prezente vasele de sange. Tumorile mamare sunt irigate mai abundent cu sange iar cresterea vaselor de sange apar sub forma unei zone mai inchise la culoare. Lumina este absorbita de hemoglobina, ceea ce determina ca vasele de sange sa apara ca linii intunecate sau zone inchise la culoare care necesita o investigatie mai amanuntita. In schimb, chisturile pline de lichid nu vor fi detectate.

Desi este conceput pentru a permite sa patrunda o cantitate insemnata de lumina totusi, este necesar sa utilizati BreastLight intr-o camera intunecata pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Exista 4 nivele diferite de luminozitate pentru a patrunde mai bine in tesutul sanilor. Lumina rosie ofera cel mai bun contrast ceea ce va permite astfel sa vedeti maximul de detalii.

Dispozitivul poate fi folosit cat de des doriti.

Nu trebuie sa va faceti griji de lumina propriu-zisa deoarece aceasta este inofensiva. Vestile bune sunt acelea ca majoritatea femeilor vor avea sani sanatosi pentru tot restul vietii lor. 

Constientizarea grijii fata de proprii sani este o fraza pe care ati mai auzit-o si inseamna ca ar trebui sa va examinati sanii dumneavoastra pentru a sesiza orice fel de schimbare. Nu exista reguli prestabilite despre cum ar trebui sa aveti grija de sanii dumneavoastra si ar trebui sa faceti acest lucru asa cum va simtiti mai confortabil. Puteti sa va autoexaminati fie intinsa, la baie sau la dus sau ori de cate ori va imbracati.

BreastLight ar putea deveni parte a programului de rutina care implica autoexaminarea. O alta modalitate de a va controla sanii este sa va faceti analize atunci cand este necesar. Din moment ce ati inceput sa constientizati grija pentru sanii dumneavoastra va veti obisnui sa va examinati proprii sani si sa fiti mai atenta la orice schimbare.

Bineinteles, sanii normali au marimi si forme diferite si ce este normal pentru dumneavoastra poate fi anormal pentru alta femeie.

Intr-adevar, sanii dumneavoastra pot fi asimetrici si pot varia in diferite momente ale lunii.

Fiti atenta la anumite schimbari la nivelul sanilor

· O schimbare in marimea sau aspectul sanilor

Orice schimbare a pielii, in special aparitia unor adancituri sau incretituri

O schimbare a aspectului mamelonului sau scurgeri de la nivelul mamelonului

Dureri ale sanilor care nu dispar dupa acea perioada a lunii

· Zone cu noduli si ingrosarea tesutului sanilor.

Orice schimbare ar trebui investigata de doctorul dumneavoastra cat de repede posibil. Chiar si majoritatea nodulilor se dovedesc a nu fi cancerigeni si pot fi tratati cu usurinta. Daca este cancer si este depistat devreme, sunt sanse mari de reusita.

Compania care a inventat Breast Light a numit acest produs ,, constientizarea luminata a grijii pentru sani.”

Producător: PWB HEALTH Ltd., Marea Britanie

PHARMA-11880-18E
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.