Pompa pentru sani cu folosire alternativa 16E

Pompa pentru sani cu folosire alternativa 16E

MSX
Produs in stoc
69,90 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Pompele de marire a sanilor sunt concepute pentru a spori dimensiunea si forma sanilor dumneavoastra, fara a avea dureri sau riscuri ca in cazul interventiilor chirurgicale cu implant de silicon.

Pompele de sani duc la marirea sanilor prin realizarea urmatoarelor efecte:

1.Umfla tesutul mamar prin aspirarea de grasimi si fluide in celulele mamare facandu-le sa se mareasca.

2. Se construieste si se extinde tesutul mamar la potential maxim, la fel ca in perioada adolescentei. Este crescuta productia de colagen si incurajeaza producerea de noi celule oferind sani mai fermi.

Unele femei doresc sa evite riscurile care pot aparea in urma implanturilor de silicon ca metoda de marire a sanilor. Pompele de marire a sanilor functioneaza pe principiul expansiunii de tesut mamar. Dumneavoastra singura reglati cat de mare sa fie presiunea exercitata, dar recomandarea noastra este sa cresteti aceasta presiune treptat.

Intrebari frecvente despre pompele pentru cresterea sanilor:

Cum functioneaza pompa pentru marirea sanilor?

Pompa actioneaza prin cresterea si remodelarea tesutului mamar, printr-un proces cunoscut sub numele de expansiunea tesuturilor ,ce a fost folosit de catre medici de peste 30 de ani in diferite proceduri reconstructive. Astfel este aplicata o tensiune gentila dar sustinuta asupra sanilor, care duce la multiplicarea celulelor si la producerea de nou tesut mamar.

Recomandarea noastra este sa folositi pompa, pentru inceput, la o tensiune foarte usoara, pentru ca sanii sa se obisnuiasca cu ea, si apoi pe masura trecerii timpului, adica dupa cateva zile, puteti creste presiunea exercitata cu efecte de marire a sanilor.

La ce rezultate ma pot astepta de la folosirea unei pompe pentru marirea sanilor?

Am sanii inegali. Ma va ajuta aceasta pompa?

Pompele pentru marirea sanilor sunt de 2 feluri:

- cu 2 cupe adica cu folosire simultana asupra ambilor sani pentru o dezvoltare echilibrata a sanilor

- cu 1 cupa care este folosita de obicei la femeile care au o diferenta sesizabila de marime a sanilor.

In mod normal, nici o femeie nu are sanii perfect simetrici sau egali ca si volum sau rotunjime, dar acest lucru trece neobservat deoarece este aproape insesizabil. Exista totusi cazuri in care sanii unei femei sunt clar neuniformi ca marime si ca rotunjime sau ridicare.

In aceste cazuri poate fi folosita pompa cu o singura cupa pentru dezvoltarea mai puternica a sanului mai mic.

Totusi, si in aceste cazuri, recomandam folosirea pompei cu o singura cupa la ambii sani in felul urmator:

- La sanul mai slab dezvoltat

- 3 exercitii de 10 minute

- La sanul mai dezvoltat

- 1 exercitiu de 10 minute

Aceasta schema ar trebui folosita pana in momentul in care sanii se echilibreaza ca marime si veti putea folosi pompa cu o singura cupa alternativ la ambii sani, sau cel mai bine, pompa cu 2 cupe.

PHARMA-11879-16E
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.