• -134,50 lei
NuviaLab Bravona Forte - set pentru marirea...

NuviaLab Bravona Forte - set pentru marirea sanilor

NuviaLab
Produs in stoc
134,50 lei 269,00 lei -134,50 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Beneficii:

- setul conține 2 produse: cremă și supliment alimentar

- pentru femeile care doresc să își mărească dimensiunea bustului

- acest produs este unicat, bogat în fitoestrogeni

- contribuie la reglarea activității hormonale

Ingrediente:

- capsule:

- Microencapsulated Evening Primrose Oil Powder (Oenothera biennis); Învelișul capsulei - hidroxipropil metilceluloză; Extract din frunze și flori de trifoi roșu (Trifolium pratense) [8% izoflavone]; Extract din semințe de schinduf (Trigonella foenum-graecum) [25% saponine]; Extract din rădăcină de Dong Quai (Angelica sinensis); Extract din fructe de Saw Palmetto (Serenoa repens) [25% acizi grași]; Extract din con de hamei (Humulus lupulus); Extract din semințe de fenicul (Foeniculum vulgare); Extract din semințe de orez (Oryza sativa); Hialuronat de sodiu; D-Pantotenat de calciu (acid pantotenic); Clorhidrat de piridoxină (Vitamin B6).

- crema:

- Aqua, Trigliceridă caprilică/caprică, Glicerină, Ulei din semințe de Vitis Vinifera (semințe de struguri), Stearat de gliceril SE, Tocoferol, Acid stearic, Stearat de gliceril, Alcool cetilic, Ulei de Oenothera Biennis (Evening Primrose), Fenoxietanol, PEG-100 Stearat, ulei de semințe de Helianthus Annuus, Tetraisopalmitat de ascorbil, Bicarbonat de sodiu, Acetat de tocoferil (vitamina E), Etilhexilglicerină, Extract de rădăcină de Ruscus Aculeatus, Hialuronat de sodiu, Sorbat de potasiu, Benzoat de sodiu.

Mod de utilizare:

- capsule - doza zilnică recomandată - 2 capsule - spălate cu 300 ml de apă

- crema - aplicați de două ori pe zi puțină cremă în jurul sânilor și masați-o cu mișcări circulare începând de la baza sânului până la umăr. Crema se absoarbe ușor, nu este grasă și nu este lipicioasă. Numai pentru uz extern

PHARMA-16342-NBF2L
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.