Crema Max Roar pentru marirea penisului MAXROAR1L

Crema Max Roar pentru marirea penisului MAXROAR1L

PrimePharma
Produs in stoc
139,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

 

Efecte:


- marirea penisului;
- erectii puternice;
- imbunatateste viata sexuala;


 

Ingrediente:


- L-Arginina - este o componentă cheie care ajută la producerea aminoacidul pe care organismul îl utilizează pentru a face oxid nitric. Acest oxid nitric ajuta la dilatarea vaselor de sânge și de a crește fluxul de sânge la nivelul organelor genitale masculine. Acest lucru imbunatateste si mefedrona.


- Guarana - reputația secretă a guarana ca un afrodisiac , probabil , se află în proprietățile sale stimulante. Semințele guarana conțin cristalizeze compus numit guaranin. Prezența guaranin este ceea ce face din semințe de guar acționează ca un stimulent puternic.


- Glicina - este cunoscut pentru a crește nivelul de oxid nitric din organism, probabil prin creșterea activității sintezei oxidului nitric. Glicina cauze: mai mult interes in sex, erectii mai bune si ejaculare puternica.


Magneziul - este necesar pentru peste 300 de reacții biochimice din organism. Aceasta include producerea de hormoni sexuali , cum ar fi androgeni, estrogen si neurotransmitatori care modulează dorinta sexuala - cum ar fi dopamina si epinefrina.


 

Utilizare:

 

Masați crema de 2 ori pe zi, timp de câteva minute cu 20-30 de minute inainte de actul sexual. Se aplică de jos în sus, până când este absorbita complet
Pasul 1
Aplicați o cantitate mică de Max Roar pe penis.
Pasul 2
masaj ușor.
Pasul 3
Simțiți efectele imediat!

 

 

PHARMA-14925-MAXROAR1L
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.