MASCA TIP SERVETEL Q10 PLUS C ANTIRID 1BUC

MASCA TIP SERVETEL Q10 PLUS C ANTIRID 1BUC

Nivea
Produs in stoc
13,78 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Masca servetel Nivea Q10 Plus C

DESCOPERA MASTILE SERVETEL DE LA NIVEA!

Indiferent care este dinamica vietii tale cotidiene, ofera-ti din cand in cand cate o pauza binemeritata, aplica o masca pentru ten si relaxeaza-te.
Mastile servetel de unica folosinta de la NIVEA au o varietate de formule si ingrediente, in functie de ceea ce are nevoie tenul tau la un moment dat: detox, energizare sau ingrijire eficienta antirid. Tot ce trebuie sa faci este sa o alegi pe cea potrivita pentru tine si sa o lasi sa actioneze timp de 10 minute. In plus, daca iti doresti un efect racoritor, le poti tine in frigider inainte sa le folosesti.
MASCA SERVETEL NIVEA Q10 PLUS C

Bucura-te de momentul tau de rasfat pentru un ten energizat! Cu masca tip servetel Q10 PLUS C de la NIVEA, infuzata cu jumatatea unei fiole de ser de tratament, coenzima Q10 si Vitamina C.
Formula sa antirid revitalizeaza tenul obosit si lipsit de elasticitate dupa doar 10 minute de actionare a mastii. Rezultate imediate: un ten reimprospatat, energizat si vizibil mai catifelat.
In plus, formula sa eficienta previne semnele de imbatranire si aparitia ridurilor fine prin actiunea la nivel celular.
BENEFICIILE MASTII SERVETEL Q10 PLUS VITAMINA C

Acum poti obtine in doar 10 minute un ten energizat, fara semne de oboseala!
Secretul: combinatia puternica dintre doi antioxidanti eficienti: coenzima Q10 si Vitamina C, pe care ii regasesti in masca tip servetel NIVEA Q10 Plus C:

• Contine Vitamina C si coenzima Q10;
• Revigoreaza si relaxeaza tenul;
• Reduce liniile fine si atenueaza ridurile;
• Pentru un ten cu aspect sanatos;
• Masca servetel din fibra biodegradabila.
AVANTAJELE MASTILOR SERVETEL DE LA NIVEA

Mastile tip servetel de la NIVEA nu se usuca pe fata, asa cum se intampla cu mastile obisnuite pentru ten. Prin urmare, nu este necesara dezlipirea lor de pe fata sau spalarea tenului dupa indepartarea lor.
Unul din principalele lor avantaje este si utilizarea deosebit de usoara. In plus, acestea ofera rezultate bune cu efect imediat: detoxifiere, energizare sau ingrijire eficienta antirid, in doar 10 minute de actionare.


OND-DFWX9BMBM
No reviews

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.