COLLAGEN MASCA SERVETEL FERM.&RESTRUCT.20ML

COLLAGEN MASCA SERVETEL FERM.&RESTRUCT.20ML

Elmiplant
Produs in stoc
14,40 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Masca servetel Elmiplant Collagen pentru toate tipurile de ten, 20 ml





Descopera puterea Colagenului – sursa a unui ten întinerit – pentru o piele mai puternica, elastica si reintinerita!
Adresabilitate: 35-55 ani.

Gama este imbunatatita cu:

1.COLLAGEN RESTORER: peptida ce stimuleaza sinteza a 6 elemente esentiale pentru o piele vizibil mai neteda si catifelata, mai ferma si mai elastica.

2.COLAGEN NATURAL ACTIV: ajuta la refacerea colagenului de la nivelul dermului in timp ce ajuta la mentinerea hidratarii pielii si la refacerea conturului fetei.

3.ACID HIALURONIC CU GREUTATE MOLECULARA MICA: patrunde chiar si in straturile mai profunde ale epidermei, ajutand la prevenirea degradarii colagenului si la reducerea vizibila a liniilor fin si ridurilor
OND-D1FP0YMBM
No reviews

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.