• -26,00 lei
Biogen Cleansing Micellar Water - apa micelara...

Biogen Cleansing Micellar Water - apa micelara cu lavanda, castravete si extract de salcie neagra - 125 ml

Biogen
Produs in stoc
44,00 lei 70,00 lei -26,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Cleansing Micellar Water de la Biogen Skincare este o apă micelară ce curăță și purifică pe deplin tenul de machiaj și previne deshidratarea acestuia. Se utilizeză pentru a îndepărta machiajul din zona ochilor și buzelor dar și de pe față și gât.

Ingrediente:

- AQUA, GLYCERIN, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER WATER*, POLYGLYCERYL-4 LAURATE/SEBACATE, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE/CAPRATE, NIACINAMIDE, GLYCOPROTEINS, NIGRA BARK EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT *, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID.

Mod de utilizare:

- se pulverizează o cantitate suficientă de produs pe un tampon de bumbac. Prin ștergere ușoară, se demachiază și se curăță pielea dimineața și seara. După aplicare se recomandă clătirea tenului cu apă. Este potrivită pentru utilizarea zilnică și demachiera ochilor, a buzelor și pe toată suprafața feței și a gâtului.

PHARMA-16368-BAM125L
No reviews

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.